En kort lille intro

Jeg har igennem et stykke tid gerne reelt ville starte denne log. Jeg har dog manglet tid og overskud til reelt at komme i gang. Denne blog kommer nok til at handle meget om mit job som taxachauffør i Aarhus. Jeg er i midten af 40’erne . Jeg fik mit taxakørekort i maj 2016.

En af mine første tanker var, at det ville være svært at skrive om mine oplevelser uden at komme til at afsløre identitet af enkelt personer, jeg har haft i min bil. Derfor startede det for efterhånden noget tid siden med en taxa faq, som også er tilgængelig på min hjemmeside. (Bare fjern den del fra adresselinjen, hvor der står blog),

Et af de første emner, jeg har valgt at give mig i kast med, er mine oplevelser i 2020, nærmere hvordan jeg har oplevet, hvordan Corona virussen har påvirket min hverdag. Jeg vil ikke udelukke, at denne blog med tiden kunne udvikle sig til noget andet, herunder mine egne holdninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *