Genåbningens anden fase

Den 7, maj var en af de dage, hvor der blev offentliggjort en plan for anden fase af genåbningen af landet. Nogle af de ting, der blev genåbnet var restaurationer, barer og cafeer. I det mindste kom noget af ”nattelivet” tilbage. Dog skulle alle disse steder lukket til midnat. Diskoteker var dog ikke en del af denne genåbning, hvilket ikke var uventet. Disse bliver nok blandt de sidste, der må åbne.

Dette betød, at der kom lidt mere gang i gaden fredag og lørdag aften. Der kom også flere biler på gaden disse aftenen, omend nok omkring en tredjedel stadig ikke var på gaden i forhold til før nedlukningen.

Jeg havde stadig ”mine” skolebørn på alle hverdagsmorgener. Jeg tog stadig også ture fredag og lørdag aften. Jeg var kommet ind i en ny rutine. Jeg arbejde stadig meget, og mere end jeg gjorde før. Jeg kunne i det mindste nogenlunde stadig holde min omsætning, og dermed også min egen indkomst.

Dette begyndte at tære. Jeg begyndte at udvikle symptomer på stress. Jeg genkendte dem med det samme. Jeg havde trods alt prøvet at gå ned med stress to gange før. Heldigvis havde jeg nogen, jeg kunne række ud til. Og godt for mig, kunne jeg få noget hjælp til dette. Men der var stadig lang tid til sidste skoledag inden sommerferien, der i Aarhus var 28. juni.

Det var planen, at jeg skulle køre skoleturen indtil sommerferien, og der så forhåbentligt var kommet en løsning, således jeg ikke skulle køre skoleturen efter sommerferien. Jeg skulle dog være backup i tilfælde af, at planen ikke holdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *