Sommerferie (i det mindste for skolerne)

Så var det endelig blevet ferie for skolerne. Der var ikke længere skoleture på om morgenen. Det blev en lettelse for mig. Det var en stressfaktor for mig at køre denne skoletur. Ikke på grund af børnene, men grundet, at jeg havde den faste tur, og dermed skulle være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

Det var også i den forbindelse, at det endelig fuldt gik op for mig, at jeg ikke skulle være vognmand selv. Jeg havde i efteråret 2018 gået med den idé. Jeg var kommet så langt, at jeg havde undersøgt hvad det kræves at holde en vogn kørende i økonomisk forstand. Jeg ville køre selv, men lagde idéen på hylden, idet indtjeningen skulle være på mindst 65000 kroner om måneden, hvis jeg også skulle have en bare anstændig indtjening til mig selv.

Jeg havde haft bilen for mig selv, og kunne virkelig mærke, hvor mange timer, jeg skulle være i bilen for at skabe en omsætning, der gav mig en anstændig løn til mig selv som chauffør. At være vognmand ville betyde, at jeg skulle være endnu flere timer i bilen, og havde det administrative arbejde ved siden af. Dette ville blive mere arbejde, end jeg kunne klare.

Jeg kørte stadig en del dagvagter i skolernes ferie, samt jeg havde fredag og lørdag aften. Jeg kom ned på et mere normalt timeantal for en taxachauffør. Jeg havde også en kollega, der kunne tage nogle aftenvagter på hverdage. Mit stressniveau faldt betydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *