Så blev det efterår og vinter

Mit efterår startede med en ferie på to uger. Det var hårdt tiltrængt. Jeg havde en lejlighed i Berlin til rådighed, og tog derfor på ferie der. Der var, som hjemme, restriktioner. Man var lidt mere ”hårde” i form at brug af mundbind.

Fra den 18. september kom der nye restriktioner. Restaurationer og barer skulle nu lukke klokken 22. Der var også kommet flere biler på gaden i forhold til tidligere. Dette betød, at jeg for første gang oplevede et reelt fald i omsætningen, og dermed også i indtjeningen.

Dette har gjort mig en anelse harm. Det er forståeligt nok, at der som følge af restriktionerne er færre ture, og dermed også en mindre omsætning. Det der gør mig en anelse harm er, at blive ramt negativ af hjælpepakkerne hele 3 gange.

Vi kommer ikke udenom, at der kommer en regning for hjælpepakkerne, der på et eller andet tidspunkt skal betales. Dette kan meget vel betyde, at der enten kommer øgede skatter og afgifter, eller besparelser i den offentlige sektor. Den anden er, at der reelt ikke er nogle hjælpepakker, der giver noget konkret til vores lille del af branchen. Den tredje er, at jeg oplever en nedgang i indkomsten.

Restriktionerne har også betydet, at antallet af julefrokoster er yderst begrænset. Det er normalt en højsæson for os. Det ser umiddelbart ud til, at nytårsaften godt kan blive lidt af en fuser i vores branche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *