Så er der fest – eller noget

Så er det sket. Vi er kommet ind i 2021. De forgangne år har været noget specielt, og stærkt præget af et ord på 6 bogstaver. Selvom dette bliver et noget anderledes nytår, vil der stadig være nogle, der er ude at feste.

Ydermere de liberaliseringer i den nye taxalov, der trådte i kraft for nu 3 år siden, trådt i kraft. De betyder, at det at det nu er blevet nemt at komme ind i branchen. Også for nemt. For det første blev den tid man skal bruge på de nødvendige tilladelser for at satte sig bag rattet halveret. Det er ikke så godt for branchen.

Det andet er, at ”bare” man kan stille med 40000 kroner i sikkerhed, kan man nu få sin egen tilladelse, og dermed også sin egen taxa. På få uger kan man nu komme fra gaden og blive selvstændig.

Selvom jeg som udgangspunkt er for en liberalisering, mener jeg, at i dette tilfælde har det ikke været godt og det vil næppe blive bedre. Der vil helst sikkert være nogle lykkeriddere, der vil tage chancen, og andre der gør det lidt mere velovervejet.

Alligevel vil jeg opfordre til, at man lige tænker sig grundig om, og en anden, tredje og fjerde gang. Lav et realistisk budget. Kørselsmængden er noget reduceret grundet det lille ord på 6 bogstaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *